Diensten

Banden

Bij Autoservice Helmers kun je terecht voor alle soorten autobanden, bandenwissel, winterbanden, zomerbanden en advies. Ook als je benieuwd bent of de diepte van jouw bandenprofiel nog afdoende is kunt je altijd langskomen. We helpen je graag veilig weer op weg!

 

Reparatie

Heeft jouw auto een reparatie nodig? Dan ben je bij Autoservice Helmers aan het juiste adres. Wij repareren de auto deskundig en zorgen ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door A-merk onderdelen van topkwaliteit, die specifiek voor jouw auto bestemd zijn.

Onderhoud

Autoservice Helmers biedt veel diensten en een uitstekende service. Ook voor onderhoud kun je bij ons terug blijven komen. Grote en kleine beurten, APK-keuringen, reparaties, allemaal zaken waar we je mee van dienst kunnen zijn.

APK

Is jouw auto toe aan de wettelijk verplichte Algemene Periodieke Keuring? Laat je auto dan keuren bij Autoservice Helmers! Wij hanteren nette en eerlijke prijzen voor de APK-keuring van jouw auto. Dan kom je naderhand niet voor verrassingen te staan.